Long-Time-Liner: A sminktetoválás szakértője

Kifinomult. A kulcsszó, melyet ha megért az ember, tudja, mitől sokkal több a Long-Time-Liner® sminktetováló metódus. A Long-Time- Liner Conture Make Up Németországban fejlesztett tetoválási eljárás, melynek során a hagyományos ún. öröktetoválási eljárásokkal szemben nem véglegesen, hanem csak időlegesen jut be a festékpigment a bőrbe. A Long-Time- Liner festékek gyönyörű színárnyalatokban kaphatóak, tapadó képességük maximális, így a festék biztosan a bőrben marad! Sokszínűségük garantálja a mindig tökéletes választást. Egyenletes felszívódásuk miatt pedig évek múltán is egyenletes színt biztosítanak. Az eljárás titka az a berendezés, melynek használata ugyanúgy nem nélkülözi a tetováló kézügyességét, mint a hagyományos eljárások, azonban az alkalmazott csúcstechnika garantálja azt, hogy a festék minden tűszúrásnál a bőrnek ugyanabba a rétegébe helyezze el a pigmenteket. A tetoválógép technikailag képes az arcon bármilyen sminktetováló feladat hibátlan elvégzésére, sőt.


A Long-Time-Liner 2007. óta minden évben, azaz 9 alkalommal nyerte el a Beauty Award 1. díját sminktetoválás kategóriában. A sminktetoválók egyértelmű választása a garancia, hogy termékeink csúcsminőségűek.

Szemöldök

A szemöldök, gyakran egyenetlenül nő, esetleg a sok szedés következtében megritkul, vagy baleset során megsérül. A festés csak rövid ideig nyújt megoldást. Ez esetben a Conture Make-Up az ideális megoldás.

A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldök vonalát, majd az ön egyéniségével összhangban lévő szintónust pigmentáljuk bőrébe úgy, hogy az eredmény teljesen természetesnek hat. Szálazott, tusvonal, vagy soft powder technikával, a kiválasztott színben.

Ajak

A szájkontúr gondos meghúzásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a szájformát is meg lehet változtatni, pl a felső ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve. A félsatír és a teljessatír technikával rúzsozott hatást érhetünk el. Természetes színekkel pedig a száj formahibáit javítom ki. Ezzel a technikával a bőrszövet nem roncsolódik, hegesedik, ezért a száj a tetoválás után is megőrzi puhaságát érzékenységét.

Szemhéj

A szemhéj alsó vagy felső részének pigmentálása kiemeli szemének kifejező erejét. A Long-time-liner gép különösen kíméletesen dolgozik, a festék pigmenteket csak az epidermis második, ideg- és érmentes rétegbe viszi be. Legfinomabb természetes vonal, mely a pillák tövében az elsőtől az utolsóig tart, finom, vékony vonalban, kiemeli a tekintetet. A tusvonal a pillatő kívánt mértékben történő megvastagítása illetve meghosszabbítása.