Az IMAGE Skincare-ről:

Az IMAGE Skincare folyamatosan a legújabb anti-aging, egyensúlybiztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiákat nyújtja, küldetését teljesítve az egész világon: Age Later, azaz öregedj később.

Az IMAGE Skincare olyan tapasztalatokra építő klinikai bőrápolási vállalat, mely professzionális bőrápolási termékeket és hatékony bőrápolási megoldásokat kínál. A leginnovatívabb márka a szépségiparban.

Az IMAGE a legjobb minőségű és környezetbarát, orvosi erősségű hatóanyagokkal, etikus, klinikai környezetben történő teszteléssel készíti termékeit, melyek a bőr minden igényének megfelelnek: parabénmentes.

Öregedj később, élj tovább, ez az Image Skincare filozófiája.


Ageless TermékcsaládAz öregedés nagy mértékben szabályozó egyszerű napi bőrápolási programmal, mely magába foglalja a mindennapi UVA/UVB fényvédelmet, a hámlasztást, a retinolok és peptidek használatát a kollagén stimulálására. Növényi eredetű őssejteket tartalmaz, amelyek meghosszabbítják a bőr saját őssejtjeinek élettartalmát. Parabénmentes.


Clear Cell TermékcsaládEz a termékcsalád a problémás, zsíros, aknés bőr kezelésére van kifejelesztve. A faggyú (a bőr olajának orvosi megnevezése) alapvetően fontos az egészséges, fiatalos bőrhöz.
Az egészséges, matt bőr kulcsa az egyensúly. Multifunkcionális tisztítókkal tisztítsuk, hámlasszuk a bőrt. Távolítsuk el a felesleges faggyút, úgy, hogy közben ne zavarjuk meg a bőr természetes pH-ját. Ebben segítenek a nem zsírosító hidratáló termékek,melyek egész napos matt megjelenést biztosítanak. Parabénmentes.


I Beauty Alapozó TermékcsaládMindennapos hibátlan alapozás a maximális gyógyulás és fedés érdekében. Alkalmazása valamennyi bőrtípusra ajánlott. Speciálisan kifejlesztett alapozója teljes fényvédelmet nyújt, közben növényekkel és öregedésgátló növényi őssejtekkel, peptidekkel ápol. Parabénmentes.


The Max TermékcsaládA maximális korrigálásra, megelőzésre és táplálásra van kifejlesztve. Őssejtek, peptidek és növényi hatóanyagok harcolnak együtt az öregedés ellen, kiválóan ránctalanítanak. Legfőbb hatóanyaga a speciális svájci almából kivont őssejtek. Ez az összetevő a bőrápolási termékekben meghosszabítja a bőrsejtek élettartalmát és küzd az öregedés ellen. Parabénmentes.


Iluma TermékcsaládFehérít és ragyogóvá teszi a bőrt. Az emberek bőrtónusa sokféle lehet, leginkább a melaninnak nevezett pigmenteknek köszönhetően. A pigment túltermelése okozza a nemkívánatos, egyenetlen bőrtónust, amit pigmentfoltként ismerünk. A fehérítő hatóanyagok napi alkalmazásával és teljes spektrumú fényvédelemmel gyönyörű, egyenletes bőrtónust teremthetünk bármilyen bőrszín esetén. Parabénmentes.


Vital C TermékcsaládHa a C-vitamint a bőrre viszi fel, az 20-szor hatékonyabb, mint amikor szájon át szedjük be. Ez a termékcsalád stabil C-vitamint, öregedésgétló peptideket tartalamaz. Anti-oxidánsokban is gazdag, ezért csökkenti a finom ráncokat. Intenzíven hidratál, harcol a stressz, a fáradtság és a környezeti hatások ellen. Parabénmentes.


IMAGE - ORMEDICBio összetevők, orvosi hatákonysággal. A termékcsalád fő hatóanyagai a bio zöld tea, paptidek és a bio aloe vera (napjainkban ezt a fantasztikus növényt gyulladásgátló, gyógyító, hidratáló és regeneráló tulajdonságai miatt használja fel a kozmetológia). Parabénmentes.


IMAGE - PREVENTION +Hidratálók evolóciója széles spektrumú UVA/UVB védelemmel. Tudta, hogy a hőmérséklet nem jelzi, hogy mennyi UV sugárzás érkezik és Napból, ezért napsütéses téli napokon is megéghetünk? Elengedhetetlen, hogy a napi bőrápolási rutinnak részét képezze az UV sugarakkal szembeni védelem, illetve az erős anti-oxidáns bevitele, melyik a szabadgyök káron ellen védenek. Parabénmentes.


IMAGE - BODY SPATermékek az átfogó jó közérzetért, forradalmi hidratáló és feszesítő hatással. Csökkentik a bőrelváltozásokat sejtszinten, regenerálnak és helyreállítanak. Emellett pedig természetes, biztonságos barnaságot adnak a bőrnek, a Nap káros hatásai nékül. Parabénmentes.