Különleges kezelések

Geneo Oxigén kezelés

Különleges a bőr fiatalításban!
Az első kezelőfejen Capsugen (TM) található, amely kontaktba lép a bőrre felvitt fiatalító géllel, majd CO2 (szén-dioxid) keletkezik a felszínen. Ez egy válasz reakciót indít el az agyban mely az érrendszeren keresztül oxigént küld az adott területre.
Az oxigén a sejtekhez jutva segíti azok munkáját, javul az anyagcsere, a bőr homogénebb lesz a kezelések után.
A második kezelőfej a Tripollar RF rádiófrekvencia serkenti a kollagénrostok termelését, arckontúr javító és feszesít!

Már 2 kezelés után is látványos!

A Fekete Gyöngy Detox Professzionális Arckezelés

A Fekete Gyöngy Detox kezelés szuperfejlett kozmetikai innováció: forradalmi méregtelenítő kezelés, mely szupertiszta aktív növényi szenet használ a bőr környezetszennyezésből eredő (finom por, szmog, füst, mérgek) anyagoktól való megszabadítására és harcol az epidermiszt érő, azt stresszelő agresszív reakciókkal szemben.Image Oxigén Lift Kezelés

Ez a kiváló arckezelés tiszta oxigénnel látja el a bőrt. Energiához jutatja a sejteket,illetve segíti azok regenerációs képességét.

Javítja a keringést,fehérit és méregtelenít,Növényi őssejtek,peptidek és koncentrált növényi enzimek segítségével

Az Oxigén Lift kezelés által az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen. Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt. Mindenki tudja, hogy az oxigén elengedhetetlen az élethez, és bőrünk számára is nélkülözhetetlen. Ennek a különleges összetevőnek az erejét, most a szépségipar is felfedezte. Ez a luxuskezelés oxigénhez juttatja a szöveteket, növényi őssejtekkel, peptidekkel és ananász-, illetve papaya enzimek magas koncentrációja révén ragyogóvá, frissé és teljesen újjá varázsolja a bőrt. Hámlaszt, megújít, oxigenizál!

Mezoterápia

Tű és szike nélküli ránctalanítás, zsírbontás Mezoterápiával!!! A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat.
A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a subcutis-ig , legyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt csökkentő kezelésről. A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty-val a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák által a hatóanyagok 90%-a, a sejteken keresztül, a mély szövetekbe és a zsírsejtekbe jut.

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej.

Az eredmény már az első kezelés után látszik.

Plasma G - Ránctalanítás, feszesítés, rosacea, akne (pattanás) és hegek kozmetikai kezelése

Egyedülálló technológia, magyar fejlesztés! Ez a 3 funkciós készülék a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja, mellyel minden bőrtípusra, problémára megtaláljuk a megfelelő, hatékony kezelést. Akár az első alkalom után is látványos eredményt képes produkálni. A tökéletes hatás érdekében csakis kiváló minőségű és tisztaságú kozmetikumok kerülnek felhasználásra a kezelés alatt.

Azonnali feszesítő hatásával a ráncok és hegek szemmel láthatóan kisimulnak.

A mimikai ráncok orvosi tisztaságú szérumokkal feltölthetők.

Az érfalakat erősítve, a hajszálerek rugalmasságát javítva a megfelelő szérum hozzáadásával a rosacea okozta bőrpír halványítható, illetve továbbiak kialakulása megelőzhető.

A zsíros, gyulladt bőrökre készült szérum pusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat, gyulladáscsökkentő, bőrműködés kiegyensúlyozó hatásával a pigmentációkat is halványítja.

A plazmának és a rádiófrekvenciás kezelésnek látványos, 3-4 napon belüli, valódi bőrmegújító hatása van

3D műszempilla

Forradalmian új technológia, amivel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el.

A 3D-Lashes tartós szempilla-hosszabbítás egyre népszerűbb új technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha műanyagból készül, természetesen ívelt. A szálakat egyenként, ragasztjuk, a szempillákhoz. A 3D-Lashes rendszer lelke a kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztó, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

A 3D-Lashes rendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban.

Létezik selyem alapanyagú szempilla, amely sorba rendezett kivitelben kapható, ami kényelmesebb és gyorsabb munkát tesz lehetővé. A legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D-Lashes rendszert - akiknek elmondása szerint - a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti.

Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, a vendég zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint az eddig megszokott műszempillák, akár 2 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyéket.

Oxy Life

Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén (95%) segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.

A nyomás segítségével az aktív hatóanyagokat a sejt közötti térbe juttatjuk, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. Tű használata nélkül juttatjuk a tiszta oxigént és a bőrproblémát kezelő hatóanyag-kombinációt a bőrbe az oxigén kezelés során.

A kezelés már az első alkalom után különösen látványos, megfiatalítja az arcbőrt.
További hatásai:
- feltölti a mimikai ráncokat
- kisimítja az arc finom vonalait
- megelőzi a bőr öregedését
- újjáépíti a sérült bőrt
- feszesíti, vitalizálja a bőrfelszínt
- elhalványítja a pigment foltokat
- kezeli a gyulladt pattanásos bőrt

Anti-Aging Kezelések

35 éves kortól már fokozódik a vízhiány, mely már a bőr különböző rétegeit is érintheti. Ilyenkor intezívebb hatású anyagokra van szükség, melyek pótolják a bőr hiányzó anyagait, feltöltik, regenerálják, formálják vagy megemelik (lifting) az arckontúrt és feszesítő, tömörítő hatásúak.

Alapcsomag:
- letisztítás
- peeling
- masszázs
- pakolás

Klasszikus Csomag:
- letisztítás
- peeling
- hidroabrázió
- ultrahang kezelés
- pakolás

Exkluzív Csomag:
- letisztítás
- peeling
- hidroabrázió
- ultrahang speciális ampullákkal
- lehúzható pakolás

Densi - Age Expert kezelés
Exkluzív MATIS anti-ageing kezelés!

Kezelési cél: az arckontúr javítása, bőr tömörítése, egyenletesebb arcszín, simább textúra
Életkor: 40 éves kortól
Időtartam: 80 perc
-Fokozza a bőr elaszticitását és rugalmasságát.
Az eredmény:
-100% világos és egységes arcszín
-97% simább bőr
-100% feszesebb bőr

Tisztító kezelések

A tisztító kezelések nélkülözhetetlen alapkezelések, a bőr igényeinek megfelelően. Bármely bőrtípus számára kialakítható a megfelelő kezelés, és természetesen életkor szerint!

Célja: A bőrben lévő faggyúdugaszok: mitesszerek, pattanások eltávolítása, mindemellett a bőrtípusnak megfelelően a bőr ápolása.

Javasolt: Ha a bőr erősen zsíros, szennyezett, fontos a rendszeres kozmetikai tisztítás és az otthoni ápolás megfelelő kozmetikumokkal.

Alapcsomag:
- letisztítás
- peeling
- masszázs
- arctisztítás
- pakolás

Klasszikus Csomag:
- letisztítás
- peeling
- masszázs
- arctisztítás
- ultrahang kezelés
- pakolás

Exkluzív Csomag:
- letisztítás
- peeling
- hidroabrázió
- masszázs
- arctisztítás
- ultrahang kezelés
- összehúzó pakolás
- tápláló pakolás