MATIS

Egy páratlan minőségű kozmetikum. Egy életre szóló vonzalom. A MATIS tégelyek nem csak a gondosan összeállított hatóanyagokat tartalmazzák, hanem magát a művészetet... Izgalmas felfedezést, melyben az illatok, a textúrák, az érzékek kalauzolnak minket.

A biotechnológia és a természettudományok, a több, mint 70 éves tapasztalat és a minden tudására való szomjazás adják a lehetőséget arra, hogy kezünkbe vehessük a MATIS termékeit. És ezek révén válik lehetővé, hogy a termékek igazat mondjanak... hogy csak azt ígérjék, amit teljesíteni tudnak. Legyen az tradícionális készítmény, vagy napjaink high-tech terméke, a MATIS a szépséget, a harmóniát, a biztonságot nyújtja.

... mert minden nő különleges!

matiskIN_4.0 - Új, gazdagított formula!


Megújult formulával és új csomagolással ismét elérhető a matiskIN_4.0 szépségkezelés! IHATÓ SZÉPSÉGKEZELÉS A GYÖNYÖRŰBB ÉS RAGYOGÓBB BŐRÉRT
- HIALURONSAV
- KOLLAGÉN
- C-VITAMIN
- További összetevők: gránátalma, málna, áfonya (szupergyümölcsök)
Megújult az első iható szépségkezelés, amely mostantól a hialuronsav mellett kollagént és C-vitamint is tartalmaz.

Cell Expert - A szépség elixír

A CELL EXPERT a fehér rózsa őssejtjéből nyert speciális összetevőivel megállítja a bőr öregedését azáltal, hogy a sejteket újratermelődését serkenti. Ez az exkluzív termék védi a bőr őssejtjeit, segíti a sejtek regenerálódását, és visszaadja a bőr fiatalságát.

25 éves kortól minden bőrtípus és korosztály számára javasolt!Ránctalanító sorozat - RÉPONSE CORRECTIVEA ránctalanító sorozat termékei a mimikai ráncokat kezelik, komplexebb hatásmechanizmus segítségével és új generációs MATIS fejlesztésű hatóanyagok alkalmazásával. Feltölti a már meglévő ráncok mélyedéseit, újraépíti a bőr szerkezetét.


Szemápoló sorozat - RÉPONSE YEUXEzekkel a termékekkel a MATIS szemápoló sorozata egy teljes körű ápolást nyújtó sorozat. A termékeket a MATIS kutatói kellő szakmai tudással, professzionalizmussal fejlesztették ki, így a legérzékenyebb szemkörnyékre is használhatóak. Magas a toleranciaszintjük, mivel azonos pH-júak, mint a könny és nagyon gyengéd összetevőket tartalmaznak. A kialakított formulák hatékonyságát a megfelelően kiválasztott nyugtató, pangáscsökkentő, feszesítő és védő, aktív összetevők garantálják.


Érzékeny bőrre - RÉPONSE DELICATEAz érzékenység típusai: alkalmi vagy állandósult. Bármi okozza is, a bőr feszül, gyulladásra hajlamos, szenved. Ez a kellemetlen állapot a mindennapos ártalmak hatására rosszabbá válhat. A bőr segítségére egy gyengéd, de hatékony MATIS sorozat siet, hogy ápolja azt, függetlenül a bőr típusától - száraz, zsíros vagy kombinált - a bőr érzékeny lehet.


Zsíros, problémás bőrre - RÉPONSE PURETÉA zsírosabb bőrtípusok szennyezettek, a pórusok tágak, szürkés, fakó az arcszín, kipirosodásra hajlamosak és fénylenek. Az ilyen bőrök vágynak a tisztaságra, frissességre, üdeségre de a megfelelő hidratáltság és komfort biztosítása is elengedhetetlen. A RÉPONSE PURETÉ sorozat termékei biztos válaszokat adnak a zsíros bőr problémáira.


Fiatalító sorozat - RÉPONSE JEUNESSEBőrünket védeni kell a károsító hatásoktól, melyek idő előtt a bőr öregedéséhez vezetnek és e mellett vigyázni kell a fiatalságra. A Fiatalító sorozat célja az öregedés megelőzése. Érzéki, virágos, nőies illatvilág és varázslatos textúrák jellemzik a sorozatot


Feszesítő sorozat - RÉPONSE INTENSIVEA RÉPONSE INTENSIVE terméksor magas hatóanyagtartalma révén (Densiderm komplex - kapor, szója) biztosítja az érettebb bőr számára az egyensúlyt és a jólápoltság érzését. A gondosan megválasztott hatóanyagok kombinációi biztosítják az azonnali és hosszútávú eredményeket. Hatékony sorozat a kötőszövet erősítésére, a tónus fokozására és az arckontúr javítására.


Kaviáros sorozat - RÉPONSE PRÉMIUMA sorozat fő összetevője a kaviár kivonat, amely egy ritka és értékes hatóanyagnak számít. Hatására bőre visszanyeri hidratáltságát, tónusát és rugalmasságát. Ezen felül a termékekben megtalálható a tengeri glikoén, omega-3, zsírsavak, tamarind és retinol, amelyek együttesen gátolják a bőr korai öregedését.


Energizáló sorozat - VITALITY BY M"Ragyogás, vitalitás, energia...
amire a fiataloknak szükségük van!"
A termékekben található C-vitamin és Goji bogyó kivonatok biztosítják a bőr ragyogását, frissességét és üdeségét. 16-tól 25 éves korig, a fakó és fáradt bőrökre.


Férfi kozmetikumok - RÉPONSE HOMMEKorszakunk férfi ideálja vonzó és ápolt akar lenni.
A MATIS felismerve ezen igényt kialakította a férfiak ápolását segítő, speciális termékeket.


Vitalizáló sorozat - RÉPONSE VITALITÉA Vitalizáló sorozatot speciálisan a városi életmód káros hatásainak kezelésére fejlesztette ki. Regenerálja a sejteket és energiával tölti fel a bőrt. 25 éves kortól a stresszes és fáradt bőrökre.


Testápolás - RÉPONSE CORPSA MATIS testsorozata speciálisan kifejlesztett termékeivel biztosítja Önnek a kezelések hatását a saját otthonában.


Make-up - RÉPONSE TEINTKezeli a sötét foltokat, a bőrpírt és a szabálytalan bőrfelszínt. Minden életkorban és bőrtípusnál.